KELEBIHAN PENGUNJUNG CM MALL™  
  Pelbagai keistimewaan berganda yang boleh di perolehi di CM Mall™ antaranya penebusan mata ganjaran, pemberian diskaun meletop, kupon pembelian tanpa had, menangi hadiah hebat dan paling menarik pengunjung akan diberi duit untuk membeli. Di CM Mall™ pembelian menunjukkan sokongan orang ramai terhdap kempen promosi yang dibuat. Oleh dengan itu tujuan pemberian duit kepada pengunjung adalah satu usaha menggalakkan mereka berbelanja di CM Mall™. Bagaimana untuk mendapatkan duit di CM Mall™? Pengunjung hanya perlu melawat kedai-kedai online yang terdapat di dalam CM Mall™ setiap hari dan kumpulkan RM1 dari setiap kedai online (sila baca peraturan promosi dan iklan). Bagi pengunjung yang aktif akan mendapat lebih banyak keistimewaan berganda.  
  KAD KEAHLIAN, VIP DAN PENYEWA CM MALL™  
  Pengunjung CM Mall™ tidak perlu memohon untuk mendapatkan kad keahlian samada sebagai "Tetamu VIP" atau "Tetamu Harian". Kerana kad keahlian ini hanya akan diberi kepada pengunjung yang berdaftar dengan CM Mall™ sahaja. Bagi kad keahlian "Tetamu Harian" akan diberi apabila pendafataran di sahkan. Manakala, bagi kah keahlian "Tetamu VIP" akan diberitahu melalui email sebagai tawaran. Hanya tetamu harian sahaja yang akan ditawarkan untuk memiliki kad keahlian "Tetamu VIP". Pengunjung juga tidak diwajibkan untuk memiliki kad keahlian (Optional). Kad kehalian hanya memudahkan pengunjung untuk membuat pembelian dan mengumpul mata ganjaran.  
       
  GANJARAN BERGANDA PENGUNJUNG CM MALL™  
  Carta aliran di bawah menunjukkan bagaimana pengunjung boleh menikmati ganjaran berganda mereka di CM Mall™. Keistimewaan mengunjungi CM Mall™ di mana pengunjung tidak perlu menggunakan duit mereka untuk membeli. Bermula dengan sedikit pengunjung boleh terus membeli di CM Mall™ tanpa henti setiap hari sehingga memenangi pelbagai hadiah menarik. CM Mall™ menawarkan 2 kad keahlian khas untuk pengunjung iaitu kad "Tetamu VIP" dan kad "Tetamu Harian". Kedua-dua kad keahlian ini mempunyai kelebihan yang sama cuma bagi kad "Keahlian VIP" boleh digunakan untuk membuat pembelian secara "online" dan "offline" (Kad Debit) manakala kad "Keahlian Harian" hanya boleh digunakan untuk mengumpul mata ganjaran dan hanya boleh membuat pembelian secara "online" sahaja.  
   
     
SYARAT DAN PERATURAN PENGUNJUNG DI CM MALL™
  1. Pendaftaran pengunjung bersama CM Mall™ adalah PERCUMA seumur hidup sebagai tetamu harian dan akan diberikan kad keahlian "Tetamu Harian" dan akaun "eWallet".  
  2. Bagi pengunjung tetamu harian CM Mall™, mereka boleh menikmati pelbagai ganjaran berganda dengan membeli di CM Mall™ tetapi mereka tidak boleh membuat pembelian terus ke kedai (offline), hanya pembelian secara "online" sahaja yang dibenarkan.  
  3. Kad keahlian "Tetamu Harian" hanya boleh digunakan untuk mengumpul mata ganjaran dan pembelian "online" sahaja.  
  4. Bagi pengunjung yang tidak bedaftar sebagai "Tetamu Harian" atau "Tetamu VIP", mereka juga boleh membeli di CM Mall™ dan menikmati pelbagai harga promosi. Tetapi mereka tidak memiliki akaun "eWallet" dan tidak boleh mengumpul mata ganjaran berganda setiap kali melakukan pembelian.  
  5. Setiap bayaran yang dikenakan oleh CM Mall™ hanya perlu dibayar melalui ekaun "eWallet". CM Mall™ tidak membenarkan penambahan nilai di dalam "eWallet" melalui transaksi bank online, kredit kad atau debit kad.  
  6. Setiap pengunjung hanya boleh mendaftar satu akaun ‘eWallet’ sahaja (samada sebagai tetamu harian atau tetamu VIP) bermula dari usia 12 tahun hingga 70 tahun.  
  7. Jumlah nilai wang yang dikumpul di dalam "eWallet" mestilah digunakan dalam tempoh 14 hari. Jika wang tersebut tidak dibelanjakan dan di kumpul melebihi 14 hari, nilai wang tersebut akan ditukarkan kepada mata ganjaran iaitu bersamaan (RM10 = 1pt).  
  8. Wang yang disimpan di dalam akaun "eWallet" tidak mendapat "interest". Ganjaran berganda hanya akan diperolehi apabila berlaku pembelian sahaja.  
  9. Setiap pembelian yang menggunakan debit kad "Tetamu VIP" akan dikenakan caj perkhidmatan sebanyak 3%. Bagi pembelian yang melebihi had, "eWallet" menyediakan kemudahan pinjaman (advance) RM20 dan akan dipotong (auto) apabila akaun "eWallet" mempunyai nilai tambahan.  
  10. Pengunjung CM Mall™ samada tetamu harian mahupun tetamu VIP tidak boleh menuntut atau menukar nilai di dalam akaun "eWallet" kepada wang tunai. Nilai yang terkumpul di dalam akaun "eWallet" hanya boleh digunakan untuk membuat pembelian di dalam CM Mall™ sahaja.  
  11. Pihak CM Mall™ tidak menyimpan atau mengambil duit orang ramai samada secara langsung mahupun tidak langsung.  
  12. Bagi pengunjung tetamu VIP CM Mall™, mereka boleh menikmati pelbagai ganjaran berganda dengan membeli di CM Mall™ dan mereka juga boleh membeli terus ke kedai (offline) dengan menggunakan kad debit "Tetamu VIP".  
  13. Setiap pembelian samada secara "online" atau "ofline" akan mendapat mata ganjaran iaitu bersamaan (RM10 = 1pt).  
  14. Nilai di dalam akaun "eWallet" tidak boleh dipindah milik kepada akaun "eWallet" lain dan setiap pengunjung hanya boleh mendaftar 1 akaun "eWallet" sahaja.  
  15. Pengunjung yang cuba melakukan penipuan (hacking, scam, dll) akan di ambil tindakan di bawah SKMM dan tidak dibenarkan untuk membuka akaun "eWallet" di CM Mall™.  
  16. Tiada transaksi pembelian yang akan berlaku ke CM Mall™. Semua transaksi pembelian hanya akan berlaku terus ke akaun peniaga. Jika pengunjung menerima email dari CM Mall™ yang meminta untuk membuat pembayaran, sila hubungi pihak CM Mall™ untuk mendapatkan pengesahan.  
  17. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak membuat penebusan mata ganjaran, sila baca peraturan (1.5) Peraturan Penebusan.  
  18. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak membuat pembayaran, sila baca peraturan (1.6) Peraturan Pembayaran.  
  19. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak membuat pembelian, sila baca peraturan (1.4) Promosi & Iklan.  
  20. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak mengikuti program keusahawanan CM Mall™, sila baca peraturan (1.7) Program Usahawan..  
  21. CM Mall™ berhak mengubah atau meminda mana-mana syarat dan peraturan yang ditetapkan jika perlu. CM Mall™ tidak terikat dengan mana-mana perjanjian bersama pengunjung samada tetamu VIP mahupun tetamu harian. Pengunjung CM Mall™ bersetuju dengan syarat dan peraturan CM Mall™ tetapkan.  
  22. Sebarang perubahan "benefit", penambah baikkan sistem dan pertukaran peraturan akan dimaklumkan kepada pengunjung yang berdaftar melalui email.  
  23. Ini adalah sistem CM Mall™ v1.0 (versi 1). Sistem "eWallet" dan penggunaan kad keahlian "Tetamu VIP/Tetamu Harian" hanya untuk sistem CM Mall™ v2.0 (versi 2).  
 
Kumpul, Beli dan Menang!
 
CM Mall™ v1.0
  RAKAN STRATEGIK  
   
     
  SYARAT & PERATURAN  
  :: 1.1 Peraturan Penggunjung  
  :: 1.2 Peraturan Peniaga/Penyewa  
  :: 1.3 Peraturan Promosi & Iklan  
  :: 1.4 Peraturan Pembelian  
  :: 1.5 Peraturan Penebusan  
  :: 1.6 Peraturan Pembayaran  
  :: 1.7 Program Keusahawanan  
  :: 1.8 Pendaftaran Pengiklanan  
     
©CM Mall™2017 owned by Ashadi Trading.