KELEBIHAN PENGUNJUNG CM MALL™  
  Pelbagai keistimewaan berganda yang boleh di perolehi di CM Mall™ antaranya penebusan mata ganjaran, pemberian diskaun meletop, kupon pembelian tanpa had, menangi hadiah hebat dan paling menarik pengunjung akan diberi duit untuk membeli. Di CM Mall™ pembelian menunjukkan sokongan orang ramai terhdap kempen promosi yang dibuat. Oleh dengan itu tujuan pemberian duit kepada pengunjung adalah satu usaha menggalakkan mereka berbelanja di CM Mall™. Bagaimana untuk mendapatkan duit di CM Mall™? Pengunjung hanya perlu melawat kedai-kedai online yang terdapat di dalam CM Mall™ setiap hari dan kumpulkan RM1 dari setiap kedai online (sila baca peraturan promosi dan iklan). Bagi pengunjung yang aktif akan mendapat lebih banyak keistimewaan berganda.  
  KAD KEAHLIAN, VIP DAN PENYEWA CM MALL™  
  Pengunjung CM Mall™ tidak perlu memohon untuk mendapatkan kad keahlian samada sebagai "Tetamu VIP" atau "Tetamu Harian". Kerana kad keahlian ini hanya akan diberi kepada pengunjung yang berdaftar dengan CM Mall™ sahaja. Bagi kad keahlian "Tetamu Harian" akan diberi apabila pendafataran di sahkan. Manakala, bagi kah keahlian "Tetamu VIP" akan diberitahu melalui email sebagai tawaran. Hanya tetamu harian sahaja yang akan ditawarkan untuk memiliki kad keahlian "Tetamu VIP". Pengunjung juga tidak diwajibkan untuk memiliki kad keahlian (Optional). Kad kehalian hanya memudahkan pengunjung untuk membuat pembelian dan mengumpul mata ganjaran.  
       
  GANJARAN BERGANDA PENGUNJUNG CM MALL™  
  Carta aliran di bawah menunjukkan bagaimana pengunjung boleh menikmati ganjaran berganda mereka di CM Mall™. Keistimewaan mengunjungi CM Mall™ di mana pengunjung tidak perlu menggunakan duit mereka untuk membeli. Bermula dengan sedikit pengunjung boleh terus membeli di CM Mall™ tanpa henti setiap hari sehingga memenangi pelbagai hadiah menarik. CM Mall™ menawarkan 2 kad keahlian khas untuk pengunjung iaitu kad "Tetamu VIP" dan kad "Tetamu Harian". Kedua-dua kad keahlian ini mempunyai kelebihan yang sama cuma bagi kad "Keahlian VIP" boleh digunakan untuk membuat pembelian secara "online" dan "offline" (Kad Debit) manakala kad "Keahlian Harian" hanya boleh digunakan untuk mengumpul mata ganjaran dan hanya boleh membuat pembelian secara "online" sahaja.  
     
SYARAT DAN PERATURAN PEMBELIAN DI CM MALL™
  1. Tiada sebarang transaksi pembelian yang akan berlaku melalui CM Mall™. Hanya transaksi pembelian melalui kedai "online" di dalam CM Mall™ sahaja.  
  2. Pengunjung boleh membuat pembelian menggunakan duit mereka terus ke kedai "online" tetapi tidak boleh menambah nilai di dalam "eWallet" daripada akaun peribadi atau pembelian kredit. Nilai di dalam "eWallet" hanya boleh diperolehi melalui kempen promosi di dalam CM Mall™ sahaja.  
  3. Setiap pembelian pengunjung akan mendapat mata ganjaran bersamaan (1pt = RM10) daripada semua kedai "online" di dalam CM Mall™.  
  4. Pengunjuang diwajibkan membuat pembelian setiap dalam tempoh 14 hari. Ini kerana jumlah pengumpulan duit RM1 di dalam "eWallet" hanya sah untuk tempoh 14 hari. Jika lebih dari tempoh tersebut nilai yang terkumpul di dalam "eWallet" akan ditukarkan kepada baucar pembelian.  
  5. Jika pengunjung hendak membuat penebuasan mata ganjaran, menggunakan kupon, dan baucar hendaklah membaca terlebih dahulu syarat dan peraturan yang telah diberikan oleh pihak peniaga dan CM Mall™ bagi mengelakkan promosi bertindih.  
  6. Pihak CM Mall™ dan peniaga berhak mengubah mana-mana peraturan penebusan jika perlu dan membatalkan penebusan jika terdapat keraguan.  
  7. Bagi mengelakkan berlakunya penipuan baucar dan kupon, pihak CM Mall™ menggunakan kod khas yang sentiasa bertukar pada setiap masa dan setiap baucar. Setiap no siri mestilah sama diantara CM Mall™ dengan peniaga. Peniaga boleh membuat pengesahan dengan CM Mall™ jika berlaku kekliruan.  
  8. Jika sistem mendapati berlaku sebarang penipuan atau cubaan untuk mencetak semula maka akaun "eWallet" akan di tahan serta merta untuk tempoh 60 hari dan 120 hari untuk kali ke dua dan pembatalan akaun "eWallet" untuk kali ke tiga (tidak dibenarkan untuk membuka akaun"eWallet" pada bila-bila masa.  
  9. Pengunjung yang berdaftar boleh mendapat maklumat pengenai promosi produk melalui katalog yang diedarkan melalui pos.  
  10. Penyewa kedai "online" juga boleh membuat pembelian di dalam CM Mall™ dengan menggunakan kad penyewa untuk mengumpul mata ganjaran.  
  11. Jika pengunjung hendak membuat pembelian secara "online" hanya perlu memberikan no kad pengunjung/penyewa sebagai pengesahan.  
  12. Nilai mata ganjaran tidak boleh dipindah kepada akaun "eWallet" pengunjung lain.  
  13. Setiap pembelian samada secara "online" atau "ofline" akan mendapat mata ganjaran iaitu bersamaan (RM10 = 1pt).  
  14. Nilai di dalam akaun "eWallet" tidak boleh dipindah milik kepada akaun "eWallet" lain dan setiap pengunjung hanya boleh mendaftar 1 akaun "eWallet" sahaja.  
  15. Pengunjung yang cuba melakukan penipuan (hacking, scam, dll) akan di ambil tindakan di bawah SKMM dan tidak dibenarkan untuk membuka akaun "eWallet" di CM Mall™.  
  16. Tiada transaksi pembelian yang akan berlaku ke CM Mall™. Semua transaksi pembelian hanya akan berlaku terus ke akaun peniaga. Jika pengunjung menerima email dari CM Mall™ yang meminta untuk membuat pembayaran, sila hubungi pihak CM Mall™ untuk mendapatkan pengesahan.  
  17. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak membuat penebusan mata ganjaran, sila baca peraturan (1.5) Peraturan Penebusan.  
  18. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak membuat pembayaran, sila baca peraturan (1.6) Peraturan Pembayaran.  
  19. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak membuat pembelian, sila baca peraturan (1.4) Promosi & Iklan.  
  20. Bagi pengunjung CM Mall™ samada tetamu VIP mahupun tetamu harian yang hendak mengikuti program keusahawanan CM Mall™, sila baca peraturan (1.7) Program Usahawan..  
  21. CM Mall™ berhak mengubah atau meminda mana-mana syarat dan peraturan yang ditetapkan jika perlu. CM Mall™ tidak terikat dengan mana-mana perjanjian bersama pengunjung samada tetamu VIP mahupun tetamu harian. Pengunjung CM Mall™ bersetuju dengan syarat dan peraturan CM Mall™ tetapkan.  
  22. Sebarang perubahan "benefit", penambah baikkan sistem dan pertukaran peraturan akan dimaklumkan kepada pengunjung yang berdaftar melalui email.  
  23. Ini adalah sistem CM Mall™ v1.0 (versi 1). Sistem "eWallet" dan penggunaan kad keahlian "Tetamu VIP/Tetamu Harian" hanya untuk sistem CM Mall™ v2.0 (versi 2).  
 
Kumpul, Beli dan Menang!
 
CM Mall™ v1.0
  RAKAN STRATEGIK  
   
     
     
  :: 1.1 Peraturan Penggunjung  
  :: 1.2 Peraturan Peniaga/Penyewa  
  :: 1.3 Peraturan Promosi & Iklan  
  :: 1.4 Peraturan Pembelian  
  :: 1.5 Peraturan Penebusan  
  :: 1.6 Peraturan Pembayaran  
  :: 1.7 Program Keusahawanan  
  :: 1.8 Pendaftaran Pengiklanan  
     
©CM Mall™2017 owned by Ashadi Trading.